web statistics
Ludwiades: A la japonesa

14.9.06

A la japonesa


M’ho vaig passar molt bé en la celebració del meu aniversari, desde fa tres anys que vaig decidir dedicar la festa d’aniversari a un país i crec que ha estat un bon encert. D’una banda a la gent li fa més gràcia, cada any hi ha alguna cosa diferent i per tant “no és la mateixa” festa d’aniversari del Jordi a la piscina de can de la Fuente, i de l’altre la Carolina i jo ens ho passem molt bé pensant les quatre coses de decoració i preparant el menú. El primer any va ser molt senzill: “xurrasco brasileiro” era qüestió de comprar carn, pinya i platan i apa, a la graella. L’any passat el repte ja va ser més elevat vàrem preparar una vintena de plats hindús sense haver-ho fet mai abans i va quedar prou reeixit. A tothom li va agradar el menjar i nosaltres vàrem descubrir el que és una jornada laboral a la cuina, tot una experiència!!

Aquest any també era un repte, la cuina japonesa fa cert respecte perquè són molt curosos en l’elaboració i la presentació i a nosaltres ens falta la paciència budista. Per sort, però, vàrem tenir ajuda: La Mar, el Dani Almer, la Magda, el Dani Vall, la Tere i el Raúl van fer que semblés molt més senzill preparar el menú que havíem pensat, la Carolina com sempre va estar a totes, es va encarregar de les decoracions, dels plats i palillos i em va acompanyar a comprar els ingredients a un súper japonès (que també va ser una experiència interessant). I tot això en una setmana molt dura perquè vàrem perdre el que esperàvem que seria el nostre segon fill i li van fer un raspat a la Carolina.

La festa de nou tot un èxit es va acabar gairebé tot, menys les amanides de cogombre i wakame i que eren una mica aborrides. Vàrem tenir dues Gueishas espectaculars, la Judith i la Barbara que reien i feien riure molt i dos lluitadors de Sumo, l’Albert i el Pol que van fer un combat molt artístic.

Etiquetes de comentaris: , ,

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici