web statistics
Ludwiades: “No et moguis” el dia de Nadal

27.12.05

“No et moguis” el dia de Nadal


Doncs com fem cada dia de Nadal des de ja fa forces anys hem anat al teatre... intento pensar quina podia ser la primera obra que vàrem anar a veure i no m’en recordo, he intentat fer el compte enrera i no me’n surto, crec que hi alguns anys que ens ho vam saltar. Algunes que recordo són: 2004- El mètode Grönholm, 2003-Cel obert, 2001-Notre-Damme de Paris, Golden Appel Quartet, Tempus, Arte, Terrífic....

Més o menys som bàsicament els mateixos (els nautes) però s’hi afegeixen o deixen de venir persones en funció de la nostra vida: una novia que ho deixa de ser, un amic amb el que darrerament et veus més, complicacions familiars que no t’hi deixen anar, una nova parella o algú que no hi és... un petó per l’Albert.

Des de fa un parell d’anys m’he autoproclamat expert teatral del grup i jo faig la tria de l’obra, crec que amb èxit si més no, no em diuen res, i per tant com diu el meu pare: ojos que no ven... cartera que et foten!

Aquest any l’obra triada ha estat “No et moguis” una obra del Bruno Oro i la Clara Segura en la que fan una exhibició de les seves qualitats com actors interpretant un reguitzell de personatges que durant una hora i mitja van apareixen sobre l’escenari amb una escenografia i vestuari mínims, creant un seguit de gags entrellaçats per la història de dos personatges principals. És una obra escrita, dirigida i produïda per ells mateixos i es nota que fan el que volen, que s’ho passen bé i lògicament no van fallar i ens ho van fer passar molt bé als espectadors.

Després una birra al Quiet Man i fins l’any vinent!! Com ens agraden les tradicions.

Etiquetes de comentaris: , ,

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici