web statistics
Ludwiades: Marco - Camus

31.3.06

Marco - Camus



Feia dies que no anàvem al teatre i aquesta setmana em vaig decidir a comprar unes entrades, ho vaig fer una mica per intuïció, una mica per l’actriu protagonista i una mica perquè aquest any anem gairebé sempre al Lliure de Montjuïch i sempre l’encertem.

Aquesta vegada tampoc vàrem fallar i la intuïció respecte a l’actriu protagonista, la Marta Marco, va ser excepcional, la veritat és que tots van estar molt bé però el seu paper era el de més lluïment i realment se’n va sortir de forma esplèndida, et feia esgarrifar en certs moments, t’entendria en altres, gairebé ens va fer plorar al final i tot de forma continguda amb un control sobre el to que em va fer pensar en la veu de la Caballé però en versió teatral. La veritat és que entenc que el director, en Joan Ollé, tenia molt a veure amb aquest to, tots els personatges s’expressaven amb una cantarella particular que els feia mostrar la seva fredor i a l’hora et deixava gaudir de les esplèndides frases del text.

Això ens porta a l’altre gran protagonista d’ahir, Albert Camus, el text de l’obra El malentès era molt dur, molt contundent, la història era molt descarnada i freda però el text amb el que s’expressaven els personatges la feia preciosa, unes frases complexes, plenes d’amor i d’odi, de frustració, d’ira, de desig i que malgrat la càrrega de missatge fluïen de forma sua i agradable, tot un plaer. “Un gustito pa mis orejas” que diria aquell.

Etiquetes de comentaris: ,

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici